Mărturii

Mi-am făcut mulți prieteni din alte țări cu care mă pot ruga, care mă încurajează și care se bucură când ne revedem.

Naomi, 2013

Mi-a plăcut mult că se cânta mereu împreună, pe munte, în mașini și în sala de studiu. A fost mereu o atmosferă plăcută și profundă.

Sara, 2016

Mă întorceam mereu din tabere plină de energie – fizic și spiritual!

Sabina, 2012

Domnul Isus să vă răsplătească. Pentru mine a fost cea mai frumoasă vacanță din viața mea.

Diana, 2009

Mi-a plăcut foarte mult tabăra “În drum spre cer”. Am mers în 2 ani, în 2012 și 2013. Am apreciat programul planificat, deoarece aveam un timp de părtășie comun, dar și individual și oricum, unde altundeva ai putea să vorbești mai frumos cu și despre Dumnezeu dacă nu în mijlocul naturii ? Mi-au placut activitățile din timpul zilei și traseele, pe care le făceam (în mod special pentru ca erau și pentru persoane nu foarte sportive, ca mine), iar cazarea a fost foarte rezonabilă în raport cu condițiile. A fost o săptămână reușită și odihnitoare 🙂

Sarah, 2013

Am avut parte de o săptămână de har, atât de minunată în tabără, cu multe învățături de care am avut parte în fiecare zi!

Raluca, 2018

Această tabără a fost ce am avut nevoie cel mai mult la timpul potrivit, fără ca să știu asta atunci când m-am înscris! M-a așteptat o săptămână plină de încurajări biblice, zidire spirituală și părtășie de neuitat. Pentru mine a fost o mare binecuvântare în nevoie.

Andra, 2018

A fost o experiență plăcută unde am avut ocazia să cunosc persoane diferite și mărturiile lor precum și impactul pe care îl are Cuvântul lui Dumnezeu în viețile lor.

Alex, 2018

A fost un concediu pe cinste! Mi-au placut peisajele, oamenii, programul, mancarea. A fost super!

Adina, 2018